Komplett sortiment av lagerinredning

 

 

Med ett komplett sortiment inom lagerinredning av bland annat lagerhyllor, pallställdjupstapling, hyllställ och mobila system kan vi på BLS (Brännehylte Lagersystem) se till att din logistik blir så effektiv som möjligt.

 

undefined

Komplett system

Ett nyckelfärdigt höglager eller några extra hyllor i plåt? BLS har ett komplett program lagerinredningar för alla verksamheter - från produktions- och varulager till spedition. Ta en titt i innehållsförteckningen och välj någon typ av lagerhylla, så förstår du vad vi menar.

 

undefined

Egen produktion

På BLS sitter vi inte i någons knä. Vi äger vår produktion - från början till slut - och vi har den utanför kontorsdörren. Kapaciteten är hög och leveranssäkerheten ett faktum. Det betyder också att du får ditt lagersystem precis som du vill ha det.
Vi är superflexibla och skräddarsyr efter dina önskemål.

 

undefined

Planering & layout

BLS har kvaliteten och kompetensen som gör ditt val prisvärt i längden. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från början, så att du får ett funktionellt och effektivt lager för smidig lagerhantering som vi levererar från dag 1. Vi konsulterar, ritar och planerar för ditt bästa.

 

undefined

Leverans på 48 timmar

BLS har alltid standardprodukter i lager. Det innebär att vi kan lova dig leverans inom 48 timmar från vårat lager. I dag finns våra kunder i hela Europa; flera är globalt verksamma och vi följer dem över hela världen. Vi är superflexibla och skräddarsyr efter dina önskemål.

 

logo_2.jpg  
memberoffem

Våra pallställ är certifierade enligt ISO 9001:2008 och vi följer SS-EN15512.
Läs mer om våra certifieringar.

garanti

Vi lämnar 5 års konstruktions- och funktionsgaranti på Pallställ, Hyllställ och Djupstapling. Ladda ner vår produktgaranti här