Däckställ

 

Vi erbjuder däckställ och flexibla lösningar inom däckförvaring som kan anpassas efter dina behov - oberoende av om du är en däcktillverkare med ett stort lagringsbehov, bilhandlare eller bedriver en mindre verkstadsverksamhet.

Elektriska däckställ

Våra elektriskt drivna däckställ klarar längder upp till 50 m och laster om 500 ton. Enheterna manövreras med fjärrkontroll på trucken eller med enkel  knapptryckning. Öppningstiden är ca 35 sek. Fördelen är att lagerarbetarnas arbetsbörda minskar samtidigt som tillgängligheten och effektiviteten blir hög.

Vi erbjuder också däckförvaringssystem på pall som kan anpassas för olika nivåer beroende på lagrets takhöjd. Dessa fungerar bra för lagring av olika  däcktyper som exempelvis personbilsdäck eller lastbilsdäck. Denna lagringstyp är ideal för stora volymer i ett storlager eller distributionscentral.

Liggande Däckstapling

Systemet kan byggas med upp till sju nivåer i höjd. Varje däckplats är utrustad med tre armar för maximal stabilitet och säkerhet. Dessa kan justeras med c/c 25 mm i höjdled. Finns både som stationära och mobila system.   

Manuell Däckförvaring

Vi tillverkar manuella däckställ med vevdrift, längd upp till ca 10 m och med kapacitet för last upp till ca 10 ton. För lägre förvaringsbehov kan denna lösning vara lämplig. 

Praktisk förvaring med däckställ

För att du ska kunna hålla bilverkstaden organiserad krävs ett lagringssystem för dina däck. Däckställ medför både ergonomisk förvaring och hög tillgänglighet.

Vid däckbyte är det enkelt att hitta rätt däck till kunden för att snabbt kunna påbörja monteringen. I däckställens robusta konstruktion förvaras däcken både stabilt och skonsamt.

I korthet innebär däckställ följande fördelar:

 

Kontakta oss idag så att vi kan gå igenom dina behov för att skapa ett skräddarsytt däcklager.