Made by BLS, Sweden!

brannehylte-detaljer.jpg

Egen tillverkning är guld värd

Kunnig och engagerad personal, tillsammans med en högeffektiv och automatiserad produktionsutrustning, har gjort oss till en av marknadens ledande aktörer inom lagerinredning. Redan från början förstod vi att vägen till framgång handlar om att vara noggrann i detaljarbete. Med närhet till vår egen produktion kan vi hela tiden sträva efter att utveckla och förbättra våra produkter. Detta är en förutsättning för att kunna bemöta våra kunder och deras behov, på absolut bästa sätt.

Från idé till färdigt lager

Genom vår långa erfarenhet i kombination med flexibla produkter, är ett skräddarsytt lagersystem för just din verksamhet och dina behov en självklarhet för oss. Vi är med dig från första rådgivning till montering av det färdiga lagersystemet. Vi är nöjda först när du är nöjd!

Kontakta någon av våra säljare för mer information.

Vi har resurserna som krävs!

Vår styrka är att erbjuda flexibla lösningar tillsammans med snabba leveranser och att alltid använda vår kunskap för kundens bästa. Vi lägger stor vikt på en säker materialhantering och för att säkerställa de höga krav på kvalitet och säkerhet som krävs, följer vi SS-EN 15522 standard och vi är certifierade enligt kvalitetssystemet ISO 9001:2008.